INFORMACE K SOUSTŘEDĚNÍ – Nová Ves nad Popelkou

Upravili jsme dopravu tam s tím, že se pojede vlastními auty. Doprava autobusem tam by se nám nevyplatila. Návrat již bude busem, neboť nás vytíží mladší žáci společně se starší přípravkou.

Dále jsme navýšili cenu, jelikož nás letos pojede o dost méně (max 16 hráčů), navíc COVID, navýšení cen potravin a všeho.

Termín:

ODJEZD: pondělí 16.8.2021 – v 10:00 (začínáme obědem),

PŘÍJEZD (NÁVRAT DO ŘEP): sobota 21.8.2021 – v 14:30 hodin (končíme obědem)

Doprava: TAM vlastními auty, ZPĚT autobusem. Cesta tam vlastními auty z důvodu úspory. Pojede nás max 16+2, spíše méně, takže by se autobus nevyplatil.

Finance: Cena 4.500 Kč uhradit nejpozději v den odjezdu. V ceně ubytování, plná penze zvětšená o druhou večeři a pitný režim, pronájem tréninkových ploch, dalších sportovišť. V ceně je zahrnuta rezerva, která bude vyúčtována po skončení soustředění a převedena do týmového fondu.

Vybavení: Na fotbal / na trénink v letním období, tzn. triko (zelené), trenky (černé a bílé), chrániče, stulpny či vysoké ponožky (vše dvakrát), šusťáková bunda, tepláková souprava, kopačky, míč, láhev na pití (min. objem 0,5 litr), běžecká obuv, sálová obuv … Je potřeba dvoje tréninkové vybavení na dopolední a odpolední trénink, aby se v případě promočení, propocení či jiné újmy mohli na druhý trénink venku převléknout.

Vybavení na hotel: Vycházkové oblečení, hygiena + co zvážíte za vhodné + plavky, ručník, pantofle do sprchy, pálka na stolní tenis, florbalovou hokejku, ….

Pro další info volejte 725 894 184 Karel Lasík