TERMÍN: sobota 21. 10. 2019, 13:00 hodin

MÍSTO UTKÁNÍ: PODOLÍ – tráva

 

Zápas uštědření lekce. V 7. kole jsme zavítali na hřiště Slavoje Podolí. Příjemné prostředí a krásné počasí nedávalo znát, že se schyluje k nejhoršímu zápasu, který jsme zatím odehráli. Poločasový výsledek 1:2 byl ucházejí. Ve smyslu hry, kdy nás soupeř zatlačil a přehrával. Dva obdržené góly byly spíše nepokrytím dorážejícího hráče, nežli kombinací soupeře. Ale i my jsme skórovali z dorážky po střele.

Po poločase na nás soupeř vlítl a přehrál nás naši hrou, tj. byl důraznější v soubojích, výborně kombinoval po křídlech a hlavně běhal. Zmohli jsme se na pár ojedinělých střel bez větší důraznosti.

Kluci však bojovali a musím vyzdvihnout nasazení Daniela Hájevského, který i přes narůstající skóre v náš neprospěch, běhal jak raketa do konce zápasu. A Daniela Linharta, který vzal odpovědnost na sebe a po získání balonu rozjížděl útoky.

Máme co zlepšovat, hlavně po psychické stránce u hráčů, pokud se nedaří a není vše optimální. Každopádně je dobře, že jsme obdrželi lekci a doufám, že nás všechny posune zase dál.

 

Branky:

1x Hájevský (Veselý)