TERMÍN: sobota 6.4.2019, 13:00 hodin

MÍSTO UTKÁNÍ: Řepy – tráva

 

Nominovaní hráči:

Dočekal Karel, Kellev Filip, Kovář Jakub, Lasík Filip, Míka Kryštof, Pešula Zdeněk, Škapa David, Useche Adriano, Veselý Štěpán, Nosáľ Tomáš, Blihár Tobias, Kroupa Jakub, Skolil Sebastian, Šanovec Tobiáš, Nemeshegy Adam, Tepchuk Valentyn, Pešata Adam, Domkář Jan

 

V dalším utkání k nám přijel tým Vyšehradu, který hraje naši soutěž pouze s hráči r. 2009. Utkání se vyvíjelo na obou hřištích od úvodního hvizdu v náš prospěch. Zejména na hřišti (s převahou hráčů r. 2009) kluci ukázali velmi dobrý výkon, dravost, chuť. K tomu pěkně a přesně kombinovali a své utkání zaslouženě vyhráli 26: 2. Velmi dobrým výkonem se blýskl zejména Kuba Kroupa a také Kuba Kovář, který z pozice brankáře podpořil tým přesnou rozehrávkou a také jednou brankou.

Na druhém hřišti to bylo v prvních minutách vyrovnanější, kluci se dlouze probouzeli, nějak se jim nechtělo moc běhat a tak vázla i kombinace. Ale pak se i tam rozjel brankostroj a s přehledem své utkání zvládli 20:5. Velmi dobrý výkon předvedl Krýša Míka, který výborně bránil, skvěle rozdával přihrávky, vytvářel šance pro své spoluhráče a i sám se do nich dostával.