Zdravím všechny hráče a rodiče.

Předem chci všem poděkovat za spolupráci a ocenit váš přístup. Byla to další divná sezóna. Přesto jsme se i přes různá omezení snažili kluky motivovat ať už k individuálnímu či skupinovému tréninku a scházeli jsme se, jak jen to šlo. Moc si vážím všech, co i v této nelehké době na sobě pracovali a byli připraveni kdykoliv naskočit znovu do zápasů. Sezóna se nakonec úplně anulovala. Přesto jsme alespoň v posledních dvou měsících stihli odehrát několik utkání a musím podotknout, že velmi dobrých utkání.

I proto se už těším na 10. srpna, kdy opět začneme trénovat. od 10.8. do 13.8. to budou tréninky dobrovolné, zejména pro ty\, co už budou v Praze. Ale i tak očekávám hojnou účast. V pondělí 16.srpna pak odjíždíme na soustředění. Návrat do Prahy je plánován na sobotu 21.srpna. Od 24.srpna už pojedeme bomby, tréninky, zápasy. Proto je žádoucí účast všech hráčů týmu na trénincích a zápasech.

Úkol pro hráče: od 1.8. zkuste každý den sportovat, jít si zaběhat, zajezdit na kole, dát si nějaké posilování. Dám Vám sem tréninkové plány, aby jste se mohli inspirovat. Je třeba být na první trénink dobře připraven. Čeká nás náročná sezóna, velké hřiště, zdatní soupeři. A už teď ve dvou zápasech jste si kluci vyzkoušeli, že to hřiště je a bude opravdu velké a uběhat to nebude žádná legrace. Tak na sobě pracujte, zařaďte si od 1.8. nějaký krátký výběh (stačí třeba 30 minut soustavného běhu). Sami uvidíte, že to má smysl.

Na závěr Vám chci za celý realizační tým ještě jednou poděkovat za vaši spolupráci. Přeji Vám klidné odpočinkové a hlavně krásné a sluncem zalité léto.